Aloitin Limingan Luovilla 2015 kokkipuolen opinnot.
Opintoalani on Hotelli-, Ravintola- ja Catering- alan perustutkinto.
Vuoden aloitus oli jännittävä ja hieman pelottava. Kaikki oli silloin uutta ja outoa, mutta nyt koulunkäynti on osoittautunut mukavaksi ja tuntuu oikealta vaihtoehdolta. Ammattikoulussa on paljon rennompaa kuin peruskoulussa.
Kun hain tälle alle, 7/19 hyväksyttiin ja olin yksi näistä 7 onnekkaasta. Hakeuduin kokkiopintoihin, koska olen kiinnostunut ruuanlaitosta ja leipomisesta. Olen tehnyt ruokaa jo 13-vuotiaasta saakka. Leipomisen aloitin 15-vuotiaana.
Olen nyt toisen vuoden opiskelija ja meillä on 3 uutta aloittavaa opiskelijaa, 7 jatkavaa ja 1 keväällä valmistuva.
Koulupäivät:
Ma 12:15-15:30
Ti 8:00-14:30
Ke 8:00-14:30
To 8:00-15:30
Pe 8:00-11:30